زانوبند طبی
زانوبند طبی
Blog Article
کمربندهای طبی میتوانند سخت، نیمه سخت یا انعطافپذیر باشند. انواع سخت در شرایطی مانند شکستگیها یا آسیبدیدگی به دنبال حوادث که باعث ایجاد درد و بیثباتی متوسط تا شدید میشوند قابل استفاده هستند و موجب ثبات میشوند.
همچنین میتوان از یک کمربند طبی برای محدود کردن خم شدن و چرخش استفاده کرد. این وسیله به تحمل مقداری از وزنی که معمولاً به دیسکها وارد میشود کمک میکند.
محدود کردن حرکات و وضعیتهای دردناک نیز میتواند به بهبود آگاهی از موقعیت بدن (حس عمقی) کمک کند. این روند به فرد اجازه میدهد تا به طور آگاهانه وضعیت بدن را برای بهبود سلامت کمر خود تغییر دهد.
علت ایجاد رگهای عنکبوتی پا و صورت: علت واریس عنکبوتی
حمایت از ستون فقرات. بریس طبی هنگام ناپایداری پایین کمر به دلیل آسیبدیدگی یا ضعیف شدن ساختارهای ستون فقرات در ثبات آن نقش دارد.
متخصصین مراقبتهای بهداشتی معمولاً کمربند طبی را برای استفاده کوتاه مدت توصیه میکنند.
یکی از مدل های مختلفی از کمربند طبی نوع پددار آن می باشد که طزاحی متفاوت تری با دیگر محصولات را دارد به این صورت که دارای یک پد در پشت کمر است. اغلب افراد دچار گودی کمر هستند این پد دقیقا بر روی محل گودی قرار می گیرد و درد کمری ناشی از گودی کمر را کاهش می دهد.
تنگی کانال نخاعی می تواند در هر ستون فقرات اتفاق بی افتد اما بیشترین نوع آن در کمر ایجاد می شود. این تنگی کاهی در قسمت فوقانی کمر یا ادامه در پایین کمر ایجاد می شود. برای هر کدام از این موارد باید از کمربند تنگی کانال نخاعی استفاده کرد.
زانوبند طبی ، زانوبند طبی پا ، زانوبند طبی بلند ، زانوبند طبی خرید ، قیمت زانو بند طبی ، کشکک بند زانو ، قیمت کشکک بند زانو ، زانو بند طبی سایز بزرگ ، فروش زانوبند طبی ، زانوبند طبی قیمت ، زانوبند طبی کشی ، خرید زانو بند طبی ، زانو بند طبی ، خرید زانوبند طبی ، قیمت زانوبند طبی ، زانوبند ، زانو بند ، خرید زانوبند ، خرید زانو بند ، قیمت زانوبند ،قیمت زانو بند ،
همچنین اگر جراحی رگ واریسی انجام دادهاید، پزشک ممکن است برای کمک به کاهش تورم و همچنین برای حفظ موفقیت جراحی، جورابهای واریس را برای پوشیدن بعد از عمل تجویز کند.
اکثر افراد نیازی به پوشیدن کمربند طبی نخواهند داشت و تنها در صورت تجویز پزشک باید از آن استفاده کنند.
آرتروز، فتق، تنگی مجرا و اسپوندیلور و.. بیماری های مختلفی هستند که باعث می شوند دردهای در قسمت کمر، گردن یا حتی لگن احساس شود. این دردها می توانند فرد را از انجام فعالیت های روزمره خود باز دارد. استفاده از کمربند طبی پلاستیکی در بیشتر مواقع می تواند موجب عملکرد مناسبی باشد.
جوراب واریس ممکن است جوراب کوتاه یا بلند یا به صورت جوراب شلواری باشد. به انواع لطیف جوراب واریس که قابلیت کشسانی زیاد و فشاری ملایم تری دارد ممکن است جوراب ساپورت گفته شود.
به همین دلیل از مصرف لوسیون ها یا مرطوبکنندهها در زیر کمربند طبی خودداری کنید.